Note 6 får trolig 6GB RAM og et 5,8 tommer stort panel. Avbildet: Note 5.
Note 6 får trolig 6GB RAM og et 5,8 tommer stort panel. Avbildet: Note 5.

Annonse


Gladrykte for alle dere som venter på mobil med stort batteri

Det ryktes at Note 6 kommer allerede i juli med Android 7.0 på plass – det høres litt tidlig ut for både oss og Sammobile, men det er lov å håpe.

5,8″ kurvet Note 6? Ikke umulig
GSM Helpdesk har nå trolig avslørt innmaten. Det snakkes om at panelet blir av typen Slim RGB, og at det måler 5,8 tommer.

Samsung skal visstnok ikke ha bestemt seg for å utstyre Note 6 med flatt eller kurve-panel, men det blir visstnok kun en modell til forskjell fra Galaxy S7 som leveres med flatt og kurve-paneler.

Vi har trua på at Note 6 får kurvepanel – de fikk det jo så utrolig bra til med S7 Edge.

Annonse


Av annen innmat ryktes det 6GB RAM, 32GB lagringsplass og to prototyper: En med Exynos 8890, og en med Snapdragon 823. Iris-scanner er ikke bekreftet.

4000 mAh?
En annen interessant ryktedetalj er batteristørrelsen til Note 6. Mens S7 Edge har et 3600 mAh-batteri (5,5″) og S7 3000 mAh (5,1″) , ventes det at 5,8 tommer store Note 6 får et 4000 mAh-batteri.

Det bør være mulig å få plass til et såpass stort batteri, da Note 6 jo har et noe større panel. Om Samsung gjør enheten litt tykkere, som de gjorde med S7-modellene får å få plass til mer batteri, bør det gå fint.

Det er uansett hyggelig å se at batterifokuset er noe høyere på prioritertinrgslisten hos de store mobilprodusentene etter mange år med «se-så-tynn-vår-mobil-er»-designmas.

 

 

Kilder:
GSM Helpdesk
Sammobile

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse