Dette brettspillet ble ekstremt godt mottatt på kickstarter.
Dette brettspillet ble ekstremt godt mottatt på kickstarter.

Annonse


Brettspill-versjon av Dark Souls knuser eget mål på Kickstarter på 3 minutter

Spillet som i utgangspunktet satte seg mål på snaue 600 000 kroner har nå samlet inn over utrolige 9,3 millioner kroner.

Svorne tilhengere
Tilhengerene av spillet er kjent for å være dedikerte og spillet i seg selv har vært lovpriset og er kjent for å være et vanskelig spill å mestre. At fanskaren er dedikerte viste de når en Kickstarter-kampanje for en brettspill-versjon av spillet dukket opp på Kickstarter.

Finansiert på 3 minutter
Utvikleren, Steamforged Games LTD, av spillet hadde satt seg et nøkternt mål på snaue 600 000 kroner, og i løpet av 3 minutter hadde dette målet blitt nådd. I skrivende stund har de samlet inn 9,3 millioner kroner og i følge uttalelser på Kickstarter siden så prøver nå utvikleren å finne flere mål for kampanjen som enda ikke er ferdig.

Les også: Du blir aldri like god i Dark Souls som denne karen.

Annonse


Alle mål er nådd
Siden alle mål er nådd er det opp til utgiveren å finne nye målsetninger, men de opplyser at alle goder som er låst opp så langt vil bli lagt til på alle som har støttet kampanjen.

Dark Souls: The Board Game er satt til å slippes om 12 måneder, april 2017. Spillet vil koste rundt 900 kroner ved lansering.

Se utgiverens video her:

Kilde:
DailyDot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse