PiPO KB2 er en litt annerledes PC.

Annonse


Dette er faktisk en PC

Vi har tidligere omtalt kinesiske PiPOs interessante Windows 10-nettbrett, og denne gangen har de nok en gang noen annerledes produkter på lager.

KB1 og KB2
PiPO KB1 ser kanskje ut som et tradisjonelt tastatur, men på innsiden sitter det en liten datamaskin. KB1 kommer i to forskjellige utgaver. En med Intel Atom x5-Z8300-prosessor, 4 GB minne og enten 32 eller 64 GB lagringsplass.

Den rimeligere varianten leveres ned enten Intel Atom Z3736F eller Z3735F og kun 2 GB minne. Felles for begge har at de har to USB-kontakter, ethernet-kontakt, microSD, HDMI-ut, VGA-ut og hodetelefonutgang.

I tillegg har de 802.11ac Wi-Fi, stereohøyttalere, et batteri på 6000 mAh og en innebygget styreflate.

Annonse


Tastaur-PC
KB2 er den tynnere og lettere utgaven av PiPOs tastatur-PC-er. Den er betydelig mindre og kan foldes sammen for å gjøre den mer kompakt under reise.

Den bruker samme Intel Atom x5-Z8300-prosessor som KB1, har 32 eller 64 GB lagringsplass og 2 eller 4 GB. I tillegg har den én USB 2.0-kontakt, én USB 3.0-kontakt, microUSB, HDMI, Bluetooth, 802.11ac Wi-Fi (med støtte for WiDi) og et batteri på 2500 mAh. Minstemann har ikke integrert styreflate.

PiPO har ikke avslørt prisen på PC-ene, men KB1 lanseres snart i Kina. KB2 kommer ikke før til høsten.

 

Kilder:
Neowin,
Notebook Italia

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse