Microsoft fortsetter arbeidet med å gjøre Skype plattform uavhengig.
Microsoft fortsetter arbeidet med å gjøre Skype plattform uavhengig.

Annonse


Edge kan kjøre Skype helt uten utvidelser

Microsoft har annonsert at flere av deres tjenester nå kjører videosamtaler uten utvidelser i selskapets egen nettleser.

Ingen utvidelser
For det er nå Skype som nå via Skype for Web, Outlook.com, Office Online og OneDrive støtter videosamtaler og samtale og konferanser uten utvidelser i Edge. Selskapet har fått til dette ved å benytte funksjonalitet i ORTC media motoren som de introduserte i Edge.

Bare begynnelsen
I følge Microsoft er dette kun begynnelsen på deres arbeid med å fullt ut støtte WebRTC i Skype. En av planene som Microsoft tidligere har luftet sitt ønske om å bringe «sømløse samtaler» til alle, ikke bare brukere av Microsoft Edge. Videre arbeid vil nå bestå i å fortsette å jobbe mot støtte for video og audio i Chrome og Firefox.

«Vi er heldige som har så mange bransjeledende ingeniører i Skype og i Microsoft Edge teamet,» skriver Microsoft i innlegget på Skype Bloggen.

Annonse


Mulige bruksområder
Som mulige bruksområder som ikke krever en plugin så fremhever Microsoft muligheten for å ha en-til-en samtaler til og fra Edge. Muligheten for en-til-en samtaler fra Edge til siste versjon av Skype for Windows eller Skype for Mac.

Kilde:
Skype Blog via NeoWin