Produsentene av PompAdapter lover inntil dobbel ladehastighet.

Annonse


Disse ønsker å fikse et stort ladeproblem

På tross av at hurtigladeteknologier allerede finnes i de nyeste smarttelefonene, er det fortsatt en god majoritet som lades med «normal» hastighet.

Superlader
Produsentene av «PompAdapter» føler muligens at ladingen kan gå for tregt og lover inntil dobling i ytelsen med denne enheten. På folkefinansieringsstedet Indiegogo skriver de at denne smartadapteren er nødvendig når ikke ladekabelen yter godt nok.

For eksempel hvis man har en Samsung-mobil og bruker en uoriginal kabel, eller hvis man er reise og ikke ønsker å ta med samtlige originalkabler for enhetene sine.

Gir maksimal ytelse
PompAdapter er en USB-enhet som man kobler mellom mobilen/nettbrettet som lades og enheten som lader den – enten det er en PC eller en adapter.

Annonse


Denne endrer lademodusen til enheten og gir den maksimal ytelse for å korte ned ladetiden. Adapteren har også en liten LCD-skjerm som viser nåværende lademodus.

Folkefinansieres
Ladeadapteren har blitt en suksess på Indiegogo og det tok kun to timer før den nådde målet sitt på 3500 dollar, rundt 29 000 kroner. Når dette går i trykken har de samlet inn 12 735 dollar, rundt 105 000 kroner.

Den rimeligste utgaven koster 19 dollar, drøyt 150 kroner.

 

Kilde:
Indiegogo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse