Det ryktes igjen at Apple ikke kommer til å endre designet nevneverdig med iPhone 7, men tilføre den bedre ytelse, kamera og Smart Connector.
Det ryktes igjen at Apple ikke kommer til å endre designet nevneverdig med iPhone 7, men tilføre den bedre ytelse, kamera og Smart Connector.

Annonse


Dette kan være den kjipeste iPhone 7-nyheten i år, men det er noe å glede seg over også

Det ryktes at Apple jobber med to design: et nytt, og et basert på iPhone 6s og 6s Plus-målene og utformingen.

Design-endring er ønsket av mange
Om sistnevnte blir realiteten blir nok mange skuffet etter å ha vært lei designet siden iPhone 6 ble introdusert i, spesielt nå som Samsung akkurat har levert superlekre Galaxy S7 Edge (les vår anmeldelse).

Denne gang er det Mac Otakara som fyller kaldt vann i årene på de som er lei grå plankemobiler; de hevder nemlig at muligheten for at Apple beholder dagens design og ei heller blir slankere – det er ikke første gang vi hører dette.

Ikke tynnere = lenger batterilevetid?
9to5mac hevder fortsatt at 3,5 mm-lydutgangen forsvinner i sjuern, noe som betyr at Apple får litt mer plass til å boltre seg på. Om de ikke gjør mobilen flatere, får den kanskje plass til et større batteri? Det er det nok mange som håper på.

Annonse


Mac Otakara tror ikke at Apple skal introdusere stereo-høyttalere, men i stedet utstyre hver iPhone 7-boks med trådløse EarPod-lydplugger. De skal visstnok lades på samme måte som Apple Pencil, nemlig via Lightning-inngangen.

Trolig langt bedre kamera
Design-lekkasjene tyder i hvert fall på at iPhone 7 får en større linse som kan plukke opp mer lys – det trengs for å kunne konkurrere mot nettopp Galaxy S7 Edge.

Hva angår panelet forventer vi at iPad Pro 9,7″-panelet (som er av svært høy kvalitet) med TrueTone blir introdusert i iPhone 7. Teorien styrkes av at Mac Otakara skal ha fått nyss om at det er to nye sensorer å finne på toppen av enheten. Trolig er disse til for å måle lysverdiene i rommet og justere panelet deretter.

 

Kilder:
MacRumors
Mac Otakara

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse