Netflix strømmer nå i HDR.

Annonse


Nå kan du se Netflix i HDR

Tidligere i år avslørte Netflix sine fremtidsplaner som innebærer blant annet HDR-strømming og produksjon av mer originalt innhold.

HDR-støtte
Uten noen form for annonsering, har Netflix i det stille rullet ut støtte for strømming i HDR (High Dynamic Range) til sine kunder.

– Vi er sannelig i gang med HDR. Det fungerer med kompatible TV-er, både i HDR10 og Dolby Vision, bekrefter Netflix’ Yann Lafargue til FlatpanelsHD.

For øyeblikket ser det ut til at Marco Polo er den eneste som strømmer i HDR, men i en kommentar til Engadget bekrefter Netflix at også Daredevil vil utnytte denne teknologien.

Tips: Slik blir du en pro Netflix-bruker.

Verdensherredømme
Netflix er verdens større videostrømmetjeneste og i starten av året annonserte Netflix at de nå er tilgjengelig i så å si alle land i verden. Kun Kina, Syria, Krimhalvøya og Nord-Korea står på sidelinjen.

Årsaken til at disse ikke får Netflix er restriksjoner fra amerikanske myndigheter for amerikanske selskaper.

– Med denne lanseringen kan forbrukere rundt om i verden – fra Singapore til St. Petersburd, fra San Fransisco til Sao Paulo – nyte TV-serier og filmer samtidig, ikke noe mer venting, uttalte Netflix’ Reed Hastings den gang.

PS! Netflix har en liste over hvilke TV-er de anbefaler til bruk med tjenesten. I år er det LG og Sony som gjelder.

 

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse