Meizu Pro 6 har en prosessor på ti kjerner.

Annonse


– Dette er den første mobilen med tikjerners CPU

I dag annonserte kinesiske Meizu deres nye toppmodell, Pro 6.

Helstøpt aluminium
Ved første øyekast minner Meizu Pro 6 svært mye om iPhone 6 og 6s i et helstøpt chassis av metall og med avrundede hjørner. I tillegg har mobilen en egen variant av Apples 3D Touch, kalt 3D Press.

Pro 6 har en 5,2-tommers Super AMOLED-skjerm, men mange vil nok bli skuffet over oppløsningen som er på 1920 x 1080 piksler. Det er uansett ikke her Meizu leverer.

På innsiden sitter det en tikjerners MediaTek Helio X25-prosessor og Pro 6 vil ifølge Meizu være den første smarttelefonen på markedet med så mange kjerner.

Annonse


Godt kamera
Videre kommer Pro 6 med enten 32 eller 64 GB lagringsplass og 4 GB arbeidsminne. På kamerafronten bruker de Sony-sensoren IMX230 på 21 megapiksler. Meizu har tilpasset sensoren slik at den ikke stikker ut av mobilchassiset slik sensoren gjør på iPhone.

Den kinesiske mobilprodusenten lover lynrask fokushastighet på 0,07 sekunder. Pro 6 leveres også med en LED-ringblits.

Lite batteri
Som HTC 10, vil Pro 6 også ha en lynrask fingersensor og Meizu hevder den vil låse opp enheten på 0,2 sekunder.

Batteriet er på «kun» 2560 mAh. Til sammenligning har de kinesiske konkurrentene Xiaomi og Huaweu fått plass til batterier over 3000 mAh i sine toppmodeller. Uansett har den støtte for ladeteknologien mCharge 3.0 og vil lade batteriet opp fra 0 til 100 prosent på under en time.

Prisen starter på rundt 3000 kroner, men det er usikkert om den i det hele tatt slippes her til lands.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse