Mark Zuckerberg tok seg tid til å sende ut en video til sine brukere om de nye funksjonene de skal rulle ut.
Mark Zuckerberg tok seg tid til å sende ut en video til sine brukere om de nye funksjonene de skal rulle ut.

Annonse


Zuckerbergs hemmelige Facebook avslørt

Mark Zuckerberg viste frem selskapets interne versjon av deres iPhone app når han presenterte den nye Live-video funksjon i en video nylig lagt ut på Facebook.

Mange nye funksjoner
Blant de nye funksjonene som man kunne se i delingsmenyen i løpet av videoen så bet vi oss mest merke i «Slideshow», «GIF» og «Music». Zuckerberg advarer i videoen at ikke alle funksjoner vil finne veien ut til den vanlige brukeren, tross advarsler så har det en stund vært ryktet at Facebook jobber med sin egen musikktjeneste.

Støtte for GIF har vært på plass siden 2015, uten at det har vært fokusert direkte på deling av GIFer med eget valg i menyen. Videoen som ble lagt ut var for å markere lansering av Live funksjonen og han går derfor ikke inn på de andre funksjonene i løpet av videoen.

Flere har fått funksjonen
Som vi kan se i videoen så har Facebook rullet ut Live funksjonen til flere brukere allerede, og at tjenesten allerede har en del innhold. Blant annet har flere verifiserte kontoer fått funksjonen, som The Rock og andre kjendiser.

Annonse


I løpet av videoen så svarer Mark på en del spørsmål han får på direkten, og et av de er om det blir mulighet til å spille tilbake video som er spilt inn med funksjonen senere.

Til det svarer Mark at innhold skal kunne spilles tilbake, og at det også er viktig å kunne spille tilbake alle aspekter ved live-eventen, som «likes and loves» og kommentarer fra tilskuere.

Del til gruppe eller event
Facebook tillater at du deler opp dine venner i diverse grupper, i tillegg har eventer lenge vært en mye brukt funksjon på det sosiale nettverket. På spørsmål om det var mulig å begrense publikumet for en video eller å strømme for en utvalgt gruppe, så svarte Zuckerberg bekreftende og la vekt på hvordan Live funksjonen vil knyttes opp mot hendelser som en baseball kamp eller andre større arrangementer.

Se opptaket av live-videoen her:

 

Live from Facebook HQ for the Live video launch!

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, April 6, 2016

Kilde:
BusinessInsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse