Annonse


Dere må samarbeide for å overleve

Til forskjell fra spill som Don’t Starve, Minecraft og andre spill som har samme grunn-mekanismer  så skiller dette spillet seg fra resten ved at det har en historie, oppgaver og etablerte karakterer. Dette er «The Wild Eight».

Plottet
Spillet forteller en historie om 8 personer som blir strandet langt inne i Alaskas skoger etter at flyet deres krasjer. Fullstendig overlatt til seg selv og uten sivilisasjonens komfort må de finne det de trenger for å overleve.

Mens de overlevende venter på å bli reddet så blir livene deres truet av flere angrep fra mystiske vesner som ikke hører til denne virkeligheten. Jo lenger inn i historien du kommer, jo vanskeligere blir det å overleve.

Du kan prøve å få tak i hjelp over radioen, men ingen kommer til å svare deg. Om du går på jakt, men glemmer å ta med deg ved, så er du død i løpet av natten. Så på samme måte som i «Don’t Starve» så må du samle sammen de ressurser du trenger for å lage de verktøy som er nødvendige for å sørge for at du overlever, har du ikke ved må du spise rått kjøtt og har du ikke medisiner så dør du.

Annonse


I sin presentasjonsvideo på KickStarter så forteller utvikleren om at spillet har hentet inspirasjon fra klassikere som Diablo og nyere overlevelses-spill, som nettopp, «Don’t Starve».

Les også mer av vår spill-dekning her.

Spill alene eller med venner
Du kan spille spillet alene, men i følge utvikleren er det når du spiller sammen med noen at spillet virkelig kommer til sin rett. Andre spillere er din eneste hjelp i spillet, og sammen kan dere passe på hverandre og dele ressurser.

Konseptbilder fra utvikler:

Jobber med finansieringen
Selskapet bak spillet er den lille indie-utvikleren «8 points» fra New York, og de har jobbet med spillet nå i 6 måneder.

Spillet er på Kickstarter og prøver å få grønt lys hos «Steam Greenlight» i skrivende stund. På Kickstarter har prosjektet så langt klart å samle inn 15 000 dollar av målet på 50 000 dollar, de har nå 34 dager igjen på å samle inn resten av målet sitt. Målsetningen til utvikleren er å ha spillet ute innen desember i år.

Bilder fra spillet:

Kommer ut: Desember (Steam)
Språk: Engelsk, Spansk, Tysk, Fransk, Russisk, Japansk
Plattformer: Windows, Linux, Mac, Xbox One, PlayStation 4

Kilde:
Kickstarter via Kotaku

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse