WebTorrent har funnet veien til skrivebordet.

Annonse


Populær torrentklient for nett kommer til PC

WebTorrent er en av de mest populære BitTorrent-klientene for nettlesere.

WebTorrent
Med den kan man dele filer direkte i sin foretrukne nettleser og man er ikke avhengig av installering av tilleggsprogramvare for å fungere.

WebTorrent (WDT) har fått mye skryt for strømmeteknologien og Feross Aboukhadijeh, mannen bak tjenesten, har tidligere blitt kontaktet av Netflix for å diskutere teknologien bak tjenesten.

Nå har utviklerne lansert WebTorrent Desktop. Som navnet tilsier er altså dette en skrivebordsversjon, og den fungerer til Windows, OS X og Linux.

Annonse


TorrentFreak har testet den nye klienten og beskriver brukergrensesnittet som rent og ryddig, og er lett å navigere i.

«Målet er at den innebygde avspilleren skal strømme video så fort som mulig og det klarer den med stil», skryter nettstedet.

Sømløs strømming
Torrenter legges til enten ved en .torrent-fil eller ved å lime inn en magnetlenke. Ifølge TorrentFreak starter strømmen i løpet av få sekunder – hvis det er mange som deler den.

«Selv om ikke hele videoen er lastet ned, er det mulig å hoppe frem og tilbake i videoen mens WDT øyeblikkelig laster inn riktig innhold», skriver TorrentFreak.

Det kjekke med klienten er at den også har støtte for AirPlay, Chromecast og DLNA, slik at man enkelt kan strømme innholdet til TV-en.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse