Spillerne har funnet flere nye funksjoner i fastvareversjon 3.5.

Annonse


Flere skjulte funksjoner i PlayStation 4-oppdateringen

I går slapp Sony en massiv oppdatering til PlayStation 4. Les mer om oppdateringen her.

«Skjulte» funksjoner
Flere spillere har lastet ned oppdatering 3.50 og samtidig undersøkt hver krik og krok for å finne nyheter. Dette er noen av funnene:

Musikkavspilling fra USB: Det ble dårlig stemning da denne funksjonen plutselig forsvant, men nå er den tilbake. Gå til biblioteket ditt og naviger til apper. Der finner du USB Music Player.

Varsel ved skjermdump: Sony har også lyttet til brukerne som syns det var plagsomt at det dukket opp varsel hver gang man tok en skjermdump. Plagsomt av den grunn at notifikasjonen også dukket opp i bildet. Nå kan man deaktivere varslet.

Annonse


Begrense partystørrelse: For å forhindre at partyet blir overfylt med ukjente, kan man nå sette en størrelsesbegrensning. Fra to til åtte spillere.

Oppdatert nettverkstest: Tidligere ble nettverkstestene på PlayStation 4 omtalt som upresise. Den nye oppdateringen skal ha fikset det problemet.

Folk du kanskje kjenner: Lei av å se de samme spillerne om og om igjen i denne seksjonen? Sony har nå justert algoritmene.

Trophy-skjermdump: Selv om man har deaktivert Trophy-varslene, blir skjermdumpen når man fullfører en prestasjon, lagret med Trophy-varslet på. Nå blir også skjermdumpen tatt idet man låser opp Trophyen, ikke 1–2 sekunder som tidligere.

Hva er din favoritt i PlayStation 4 3.5?

 

Kilde:
Kotaku

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse