Disse 14 tipsene kan løfte Netflix-opplevelsen for deg.

Annonse


Slik blir du en pro Netflix-bruker

Selv om Netflix muligens planlegger å tilby mindre innhold, er det fortsatt fullstappet med TV-serier og filmer på strømmetjenesten. Hvordan skal man egentlig få med seg alt?

14 tips
Gizmodo har publisert en artikkel med 14 nyttige tips for brukere som ønsker å få mest mulig ut av abonnementet sitt.

Utvidelser
Flix Plus by Livehacker:
Dette er en Chrome-utvidelse med flere tilpasningsmuligheter. Spill av tilfeldige episoder, tilpass listene dine og blokker uønskede avsløringer av episoder du ikke har sett.

Netflix Party: Nok en Chrome-utvidelse. Denne gjør det mulig å se Netflix med venner selv om dere ikke befinner dere på samme sted. Netflix Party har et snakkevindu på høyresiden, slik at dere kan kommunisere underveis.

Annonse


NEnhancer: Denne menyen lenker blant annet til trailere og gjør det mulig å deaktivere/aktivere kategorier på startsiden. Den kan også spille av tilfeldige episoder.

OttoPlay: En av Gizmodos favoritter og gir brukeren illusjonen av å kjøre på et gammelt kabeloppsett.

Super Browse: Som vi tidligere har skrevet om, finnes det flust av hemmelige kategorier på Netflix. Super Browse er en utvidelse til Chrome og Firefox som viser de skjulte kategoriene og lagrer dem.

Super Netflix: Denne utvidelsen gjør det mulig å tilpasse videokvaliteten på direkten og man kan bruke egne undertekster.

Les flere tips her.

Nettsider og apper
FlickSurfer:
Denne nettsiden er perfekt hvis du ikke finner noe å se på og Netflix’ anbefalinger ikke akkurat er din kopp te. Filmer og serier kan sorteres etter skuespiller, sjanger, vureringer med mer.

Flixed: Med Flixed kan du sjekke hva som er tilgjengelig i din versjon av Netflix, mest sannsynlig den norske, og hva du går glipp av av innhold.

JustWatch: Denne gjelder ikke bare Netflix og har oversikt over de fleste strømmetjenestene der ute. Med JustWatch kan du sjekke hvilket innhold som er på hvilken tjeneste.

Leanflix: Også en tjeneste som ikke bare fungerer med Netflix, men også flere andre. Her kan du sortere strømmeinnholdet etter IMDB-vurderinger, lanseringsår, sjanger med flere.

Netflix Roulette: Navnet forklarer hvordan denne tjenesten fungerer. Den spiller av tilfeldig innhold for deg.

New On Netflix: Dette er enda en tjeneste som viser hva som er tilgjengelig på Netflix, men er mer omfattende enn de andre.

«En av styrkene med New On Netflix er dens katalog over hva som er gammelt på Netflix – den har en oppdatert liste over hva som snart forsvinner fra tjenesten, slik at du kan se det før det er borte», skriver Gizmodo i anbefalingen.

What Is My Move?: Denne nettsiden er ikke direkte relatert til Netflix, men kan muligens finne ut hvilken film du snakker om basert på gjenkjenning av naturlig språk (for eksempel «Tom Hanks is young»).

What Is On Netflix?: Ganske lik de andre listesidene, men Gizmodo fremhever to supre funksjoner: Enkel visning av det nye innholdet og egne apper for iOS og Android.

Har du andre tips på lur? Del dem i kommentarfeltet.

 

Kilde:
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse