En konsepttegning av Tesla Model 3.
En konsepttegning av Tesla Model 3.

Annonse


Over 250 000 har forhåndsbestilt Tesla Model 3

Tesla sin grunnlegger og leder, Elon Musk, er aktiv på twitter for tiden.

Les også: Du kan lese vår dekning av Tesla her.

Tesla Model 3
Teslas nye fem-seter har altså slått an i de landene den kan forhåndsbestilles. Det er Elon Musk selv som har publisert tallene på twitter, og sier at de viser tallene frem til lørdag.

Ikke alle blir til salg
Det er naturlig at flere av forhåndsbestillingene faller bort jo nærmere man kommer en endelig dato, men det er for de fleste som har betalt 10.000 kroner for en plass på ventelisten i deres egen interesse å fullføre handelen.

Annonse
Sent i 2017
Så langt er det offisielle fra Tesla at de første leveransene vil starte å rulle ut i slutten av neste år. Selv har Musk uttalt at de «definitivt trenger å tenke nytt når det gjelder produksjonsplanlegging».

500 000 biler i året
Målet til Musk skal være å kunne produsere en halv million biler i året når produksjonen har nådd full kapasitet. Enn så lenge er det et stykke igjen til han når målet sitt. I fjor kunne de levere 50.580 nye biler til sine kunder.

Spørsmålet som henger igjen i luften blir da, hvor lang tid trenger selskapet for å produsere en kvart million biler, og kommer Tesla til å nå sin egen frist.

Kilde:
NeoWin via BBC

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse