Safari Technology Preview kan lastes ned nå.

Annonse


Nå kan du teste de nyeste Safari-teknologiene

Apple har nettopp sluppet en spesiell versjon av Safari kalt «Technology Preview».

Sniktitt
Dette er en eksperimentell nettleser som i hovedsak er beregnet på utviklere og vil inneholde funksjoner og egenskaper som ennå ikke har blitt lansert i standardversjonen.

Safari Technology Preview kan lastes ned via utviklersiden til Apple og er i førsteomgang kun tilgjengelig på OS X. Apple skriver at nettleseren også vil vise frem kommende teknologier for både OS X og iOS, så det er godt mulig at versjonen også slippes til selskapets mobiloperativsystem.

Test ut nye funksjoner
Dette er noen av høydepunktene i den første utgaven., ifølge Apple:

Annonse


  • Få en sniktitt på de seneste netteknologiene: Dette inkluderer HTML, JavaScript og CSS. Safari Technology Preview inneholder også den nyeste versjonen av WebKit – motoren som driver Safari.
  • Enkel å oppdatere: Oppdateringen av nettleseren gjøres via Mac App Store. Oppdateringene vil komme med noen få ukers mellomrom.
  • Få tilgang til kraftige utviklerverktøy: Ta i bruk den siste versjonen av Web Inspector og Responsive Design Mode for å modifisere og optimalisere nettsidene dine.
  • Kan kjøres samtidig som Safari: Safari Technology Preview er en egen applikasjon som kan kjører side om side med standardversjonen.

Les mer om Safari Technology Preview her.

 

Kilde:
WebKit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse