Microsoft sin Build konferanse er rett rundt hjørnet.
Microsoft sin Build konferanse er rett rundt hjørnet.

Annonse


Microsoft hinter om «svært ettertraktet» funksjonalitet

Microsofts «Build 2016» er bare dager unna og det virker lovende med sesjoner med navn som «Something Awesome This Way Comes» og «What’s New for Tiles and Toast Notifications».

Endelig noe nytt for Tiles
Som navnet tilsier så vil det være en sesjon spesielt dedikert til Tiles, og det er mange der ute som har ventet på en oppgradering av Live Tiles.

– Vi bygger på fundamentet til Action Center for å gi utviklere større fleksibilitet i «Adaptive Toasts». Vi vil introdusere et kraftfult API som gir nye muligheten til flere apper å koble seg til Notifications og gir en mer innovativ opplevelse for brukerene, skriver Microsoft på sine sider foran konferansen.

Utover det er ingen flere indikasjoner på hva som kan være nytt, men Microsoft har sett på flere måter å forbedre Live Tiles på.

Annonse


Eksperimenterende funksjonalitet
En av mulighetene er såkalte «exploding Live Tiles», som innebærer at en bruker klikker i hjørnet på en Live Tile som da «eksploderer» et utvalg av funksjoner til vanlige oppgaver forbundet med den applikasjonen.

Heldigvis er det ikke lenge før vi får høre hva Microsoft planlegger. For full oversikt over alle foredrag på konferansen så kan du gå hit.

 

Kilde:
NeoWin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse