Enhetene vi nok ikke ser oppdateringer til i morgen.

Annonse


Disse produktene skal Apple trolig ikke oppdatere på mandag

Det er flere av produktene til Apple som trenger en oppdatering når Apple nå skal ha sin første event for året. Her er en liste av produkter som burde, men sannsynligvis ikke får noen ny versjon i morgen.

Thunderbolt skjerm
Apple sin skjerm trenger nok en oppdatering om den fortsatt skal være relevant. Fortsatt koster den i overkant av 10 000 kroner med spesifikasjoner fra 2011. Den er tykkere enn sin fetter iMac’en som i tillegg huser en hel datamaskin på innsiden.

Macbook
Det har ikke vært noen rykter rundt om en refresh av Macbook lineup’en til Apple. Alle nåværende modeller i denne porteføljen nærmer seg et år siden sist de ble oppdatert. Selv om 12 måneder er gått for alle modeller ved utgangen av Mai så er det altså ikke forventet en oppdatering av disse i morgen.

Mac Pro
Det er omtrent to år siden en oppdatering til dette produktet, desember 2013 for å være mer nøyaktig. Siden den gang har den ikke blitt fornyet selv om andre modeller har det. Dette er ikke uvanlig, men Mac Pro har tradisjonelt ligget etter de mer forbrukervennlige Macbook produktene.

Annonse


Det ville vært passende å oppgradere prosessor og grafikk i denne modellen nå, og kanskje legge til USB-C, thunderbolt 3 og lansere den sammen med en ny Thunderbolt skjerm på et eller annet tidspunkt.

Det blir nok ikke i morgen det heller, men klokken tikker for Apple sitt stasjonære tilbud. Vi har tidligere skrevet om at Oculus kommer til å støtte Apple når de lager en skikkelig datamaskin.

Airport Express / Extreme  og Capsule
Apple sine trådløse enheter og trådløse lagring har gått lang tid uten at de har kommet med noe nytt der heller. Den nåværende Airport Express fikk sin siste oppdatering i 2012, mens Extreme og Capsule fikk sine i 2013.

Det har vært flere rykter rundt hva Apple ønsker å gjøre på denne fronten, blant annet å inkludere flere av funksjonene i produkter som for eksempel Apple TV.

Funksjoner som Apples Siri kan konkurrere med Amazon sin Echo, og ved Apple HomeKit kunne vi sett flere smarte tilkoblede produkter ved integrasjon med AirPort produkter.

Mac mini
Selv om tradisjonen tilsier at mini’en får en oppdatering mot slutten av dette året så selges disse fortsatt med spesifikasjoner som ikke er oppdatert siden 2014, forrige der igjen kom i 2012. Spørsmålet er om det fortsatt er plass til denne i porteføljen, og hva Apple kan gjøre for å gjøre den relevant igjen.

Nye trådløse EarPods og Beats
Apple Watch er trådløs, iPhone 7 kommer sannsynligvis til å miste sine hodetelefoner og Apple har ikke lagd et nytt Beats produkt siden Beats Pill+. Det er mange ting som tilsier at det burde komme nye produkter fra denne avdelingen snart også, men at de kommer i morgen er altså lite sannsynlig.

Apple Pencil og internasjonale Smart Keyboards
Det er ikke usannsynlig at Apple kommer med noen flere tilbehør til pennen sin sammen med annonseringen av den nye 9.7 tommer iPad Pro i morgen. Internasjonale keyboard til iPad Pro hadde heller ikke vært helt borti natta.

Hva kommer til å bli oppdatert
Av det vi vet per nå så kommer tilbakekomsten av en fire tommers iPhone, iPhone SE, i morgen. Sammen med en 9,7 tommers iPad Pro og nye reimer og tilbehør til Apple Watch.

Kilde:
9to5Mac 1 / 2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse