Steve Wozniak legger ikke skjul på hvem han støtter av FBI og Apple.

Annonse


Steve Wozniak: – Apple er ikke lenger det selskapet som endret verdenen

Under en Reddit AMA, «Ask Me Anything», svarte Steve Woziniak på flere spørsmål som omhandlet blant annet Tim Cook, «FBiOS-saken», Apple Watch med flere.

Watch-bekymringer
Han svarte blant annet at han er ganske fornøyd med Tim Cooks ledelse av selskapet og at han alt i alt synes Jobs-arvtakeren gjør en fantastisk jobb, men la ikke skjul på at han savnet Steve Jobs.

Dog var Wozniak ikke spesielt begeistret for hvordan Apple selger og markedsfører Apple Watch.

«Jeg er litt bekymret over – jeg elsker Apple Watch-en min – men det har tatt oss inn i et marked der du kommer til å kjøpe en klokke for mellom 500 og 1100 dollar basert på hvor viktig du syns du er som person.

Annonse


Den eneste forskjellen med de klokkene, er reimene. Tjue klokker fra 500 til 1100 dollar og reimen er den eneste forskjellen? Vel, dette er ikke det selskapet Apple var originalt, eller det selskapet som endret verdenen», skriver Wozniak om Apple Watch.

Les også: Apple har passert den sveitsiske klokkeindustrien.

FBiOS-kritisk
En annen ting han uttrykte sin mening om, var saken mellom FBI og Apple som snart skal opp i retten.

«Så, jeg støtter personlige friheter. Men det er også andre problemer. Jeg har skrevet to ting i mitt liv som kunne ha vært virus, så jeg kastet hver eneste bit av kildekoden. Jeg fikk en dårlig følelse. Dette er farlige, farlige ting, og hvis det blir skrevet en kode for Apple-produkter som gir personer tilgang, kommer definitivt slemme personer til å gjøre det samme», skriver han om «FBiOS»-saken han tidligere har omtalt som «den kjipeste saken FBI kunne valgt».

 

Kilder:
Neowin,
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse