Damaged Core prøver å tenke annerledes når det kommer til FPS på VR.
Damaged Core prøver å tenke annerledes når det kommer til FPS på VR.

Annonse


Dette er «Damaged Core»

Det er Game Developer Conference tid, og det betyr at både det ene og det andre kommer krypende ut av treverket. Fra Oculus Content Showcase under GDC så kommer Damaged Core.

En slags First Person Shooter
Dette er på ingen måte  noen rival til Call of Duty eller andre FPS’er, til det er den rett og slett ikke gripende nok. Men det en spennende vinkling på FPS sjangeren og hvordan den kan takles i en virtuell virkelighet.

Spiller som kode
Du spiller en kodesnutt som kan drepe dine robotfiender ved å ta over kroppene deres og bruke deres våpen til å redusere andre fiender rundt deg.

Hopp rundt, gjem deg
Du har en trygg sone som ligger høyt over alt annet, ved å ta over et kamera kan du trekke deg tilbake og planlegge ditt neste trekk i tilfelle du møter for sterk motstand.

Annonse


Lite bevegelse
Når du har tatt over en fiende så er du låst i den posisjonen til du flytter deg til neste. Dette gjør at spillet føles, lite aktuelt i 2016 som en FPS. Dette gir iallfall undertegnede klare henblikk til den gamle arkadeklassikern Virtua Cop.

Gode gamle Virtua Cop.
Ikke en direkte sammenligning, men den statiske måten man flytter seg på i spillet minner litt om gode gamle Virtua Cop.

Kun til Rift
Spillet utvikles av High Voltage som også lager Dragon Front som vi har skrevet om tidligere og også dette kommer kun til Rift, i skrivende stund er det ingen slippdato tilgjengelig.

Se video av spillet her:

Kilde:
TomsHardware

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse