Dette kan være Apples kommende iPhone 7 som lanseres i september med kraftig oppgraderte kameraer.

Annonse


Er dette nye iPhone 7 har Apple et problem

Er du lei iPhone 6-designet er dette potensielt dårlige nyheter.

Traust
Det er for oss den ukjente kinesiske avisen Bastille Post som hevder å ha skaffet til veie det første bildet av den kommende toppmodellen, og ikke bare en teknisk tegning (som lekket i går).

Borte er de noe større antennestripene som i stedet er flyttet lenger opp (dette har vi hørt ryktet tidligere, noe som styrker troverdigheten til nettavisen).

Det er også veldig enkelt å se at Apple har gjort større kamera-endringer. Den nye modellen får nemlig et to-linse-system, også dette tidligere ryktet.

Annonse


Tre prikker nederst skal visstnok være Smart Connector som finnes i iPad Pro, men det er foreløpig usikkert hvordan dette vil fungere på mobil.

Har Samsung overtaket nå?
Om bildet skulle vise seg å være ekte (dette kan selvsagt være en prototype som vil se designendringer), har Apple altså ingen planer om å gjøre en større design-endring med sjuern. Tradisjonelt har Apple oppdatert designet i oppfølgerne til s-modellene.

Problemet til Apple er at mange synes designet er traust fra før av, og at Samsung nå virkelig har fått det til med Galaxy S7 og S7 Edge som får svært gode kritikker i teknopressen, ikke minst grunnet sistnevntes buede panel.

Nye iPhone 7, eller bare en forfalsking? Tidligere lekkasjer peker i den retning at dette er det faktiske designet.
Nye iPhone 7, eller bare en forfalsking? Tidligere lekkasjer peker i den retning at dette er det faktiske designet.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse