iPhone 7 kan få helt ny 3D Touch-funksjonalitet.

Annonse


iPhone 7 kan få helt ny 3D Touch

Nye detaljer tyder på at høstens iPhone 7 kan få en helt ny 3D Touch-funksjon.

Lagerbeholdning
Selskapet Analog Devices, som står for kontrollerbrikken i 3D Touch, har delt utsiktene sine for årets første finanskvartal, der de blant annet advarer investorer om at omsetningen kommer til å bli lavere enn forventet.

Årsaken skal være at iPhone 6s og 6s Plus ikke har solgt like godt som forventet. Kanskje mest interessant er det at bruttofortjenestemarginene går på en smell på grunn av «lagerbeholdning forbundet med de oppdaterte framtidsutsiktene».

Les også: Det tok Apple fem år å lage «3D Touch».

Annonse


– God sjanse
The Motley Fool skriver at dette forteller oss noe svært interessant om Apples kommende iPhone-modeller og spesielt iPhone 7.

«Jeg tror det er en god sjanse for at iPhone 7/7 Plus vil ha nestegenerasjons 3D Touch-funksjonalitet som krever en mer avansert kontroller fra Analog Devices», skriver nettstedet.

Les også: – Apple måtte begrense 3D Touch.

Hvorfor destruere?
Før lanseringen av iPhone 6s og 6s Plus skal Apple ha bestilt flere komponenter for å bygge mobilene, enn de faktisk klarte å selge. Dette kan være årsaken til at Apple-leverandører har snakket om «lagerkorreksjon» som påvirker resultatet i mars-kvartalet.

Ifølge Analog Devices’ økonomisjef er flere av komponentene deres reservert for «mulig destruksjon», noe som igjen leder til teorien om at Apple kommer med ny 3D Touch-teknologi i iPhone 7.

«Hvis Apple planlegger å bruke de samme 3D Touch-kontrollerne i iPhone 7, ville ikke Analog Devices merket dem som «lagerbeholdning for mulig destruksjon, ville de?» spør The Motley Fool.

 

Kilde:
The Motley Fool

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse