Edge får snart støtte for utvidelser.

Annonse


– Edge får utvidelser i neste Windows 10-versjon

Microsoft snakket om utvidelser i nettleseren Edge vel og lenge før Windows 10 ble lansert, men de rakk aldri å få dette klart til lansering.

Før BUILD
I går kveld norsk tid meldte Winbeta at Microsoft er snart klare til å rulle ut utvidelsesstøtte i Edge i en kommende oppdatering til Windows 10-testerne. Akkurat i tide til BUILD som går av stabelen i slutten av måneden.

Velinformerte Zac Bowden i Winbeta skriver at han er blitt fortalt at utvidelser er på plass i den nyeste rs1-release-versjonen som for øyeblikket testes internt hos Microsoft. Dette betyr at vi er kun dager eller uker unna å teste utvidelser i Edge.

Les også: – Sjelen til Opera lever videre i Vivaldi.

Annonse


Kommer i neste testversjon
Ifølge kildene til Winbeta er dette på plass i versjon 14284, men at de ikke helt vet når denne blir lansert. Det siste testversjonen som ble lansert, er 14279 og ble lansert på tampen av forrige uke.

Utvidelsene skal ikke bare bli tilgjengelig for testerne, men også utviklerne slik at de har tre måneder på seg å utvikle og teste utvidelsene før støtten blir offisielt lansert med Redstone som forventes i juni.

 

Kilde:
Winbeta

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse