Om dette dekselet er riktig produsert, betyr det ingen 3,5-utgang på iPhone 7.
Om dette dekselet er riktig produsert, betyr det ingen 3,5-utgang på iPhone 7.

Annonse


Dette er iPhone 7-bildet som skremmer alle iPhone-fans

Ryktet om at Apple dropper 3,5 mm-utgangen satte sinnene i kok her på ITavisen i november med nesten 600 kommentarer- dette bildet vil neppe blidgjøre.

Les også: Slik lurer du iPhone til å bli kjappere.

Ikke plass til 3,5-utgangen
For nå har det første bildet av et Kina-deksel til Apples kommende toppmodell som skal lanseres i september funnet veien til nettet.

Har dekselprodusentene i Kina rett i konstruksjonen sin, betyr det at Apple har droppet den tradisjonelle lydutgangen til fordel for Bluetooth og/eller Lightning-lyd.

Annonse


Samme stil, men slankere?
Legg også merke til at i stedet for lydutgangen er det plassert to høyttalere – det styrker ryktet om at nye iPhone får stereo-lyd. Det vil ikke overraske, for Apple har fokusert mer på høyttalere i sine nyeste produkter, blant annet MacBook og iPad Pro.

Hva angår dimensjonene vet vi ingenting om dem enda, men dekseldesignet peker i den retning at iPhone 7 i hovedsak blir seende ut som en iPhone 6s, men trolig en god del tynnere.

Det har tidligere vært ryktet at Apple skal kutte bort hele 1 mm, noe som betyr at den blir like tynn som en iPod Touch, altså rundt 6,1 mm.

 

Kilder:
9to5mac
OnLeaks

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse