Annonse


Microsoft: – Så mye fetere blir spillene med DirectX 12

I promoklippet «The Power of DirectX 12» hauser Microsoft opp den nye grafikkplattformen som ikke bare gir penere grafikk, men også bedre ytelse i Windows 10.

Dette fikk vi teste når Microsoft viste oss vårens Xbox- og PC-spill.

Ikke en perfekt start
Microsoft pusher spill, Windows 10, Xbox One og DirectX 12 som aldri før denne våren, og det er vi, spesielt som PC-spillere, veldig takknemlige for (selv om ikke alt går som det skal med Windows Store samtidig som de må tåle kraftig kritikk).

Microsoft er ekstra farlige for konkurrentene denne våren, ikke bare fordi de har DirectX 12 under beltet, men også fordi Windows 10-adopsjonen går ganske kjapt og det faktum at flere gode PC-spill blir eksklusivt tilgjengelig kun i Windows Store i Windows 10.

Annonse


Får Microsoft med seg nok spillstudioer på dette, kan Steam og Valve få konkurranse de trenger som alle andre selskap som nesten har monopol.

– Så pene er spillene i Windows 10
Om det er manglende SLI-støtte og V-sync-valg som har fått Microsoft til å lage en reklamevideo for DX12 vites ikke, men vi liker ekstra godt at den starter med å vise frem nye Deus Ex: Mankind Divided.

Du får også en sniktitt på Forza Motorsport 6 Apex, Quantum Break og Gears of War: Ultimate Edition.

Fungerer bra på kjappe Nvidia-kort
Vi har testet sistnevnte på en Core i5 4690K CPU, 16GB RAM og et Zotac GeForce 980ti Amp! Extreme kort (et beist av et overklokket 980ti-kort).

Vi har ingen problemer med å spille med maks innstillinger og oppløsningen 2560 x 1440, men G-Sync må være av, om ikke fungerer det hele svært dårlig.

Tips: har du for lite plass til Gears of War på systemdisken, spillet tar rundt 50GB, velg å installere Windows Store-apper på en annen disk. Dette gjøres fra innstillinger, system og lagring.

 

Kilde:
Sweclockers

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse