Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er Facebook-«skrekkloggen» som lagrer alt du gjør

Her samles alt du gjør og ser på – krever ikke passord.

Visste du at absolutt alt du har foretatt deg på Facebook er søkbart direkte fra kontoen, uten at det kreves ekstra passordbeskyttelse for å få tilgang?

Her er alt du har gjort
Det er litt spesielt at Facebook ikke har snakket mer om loggen, da den gir tilgang til å se absolutt alt en bruker har foretatt seg.

Selvsagt har bare brukeren tilgang, men skulle man låne bort en PC eller en mobil til en snokete person, er det ikke mulig å sette på ekstra passordbeskyttelse. Det er heller ikke mulig å deaktivere loggingen, men du kan slette noe av innholdet.

Dette kan du slette
Filmklipp og søk (velg søk fra listen på venstre side for å slette) du har foretatt kan slettes. Du kan også slette bilder du har lastet opp ved å trykke på blyant-ikonet til høyre for innlegget.

Hold inn end-tasten på tastaturet, og du blar fort gjennom loggen, uker og måneder.

Les mer om loggen hos Facebook.

Loggen finner du ved å trykke her, og velge aktivitetslogg.
Loggen finner du ved å trykke her, og velge aktivitetslogg.

Eventuelt kan du bruke direktelenken: https://www.facebook.com/facebookbrukernavn/allactivity?privacy_source=activity_log_top_menu

Trykk på bildet for fullversjon:

Leter du desperat etter noe kan det være en ide å ekspandere venstre meny.
Leter du desperat etter noe kan det være en ide å ekspandere venstre meny.

 

Kilde:
IDG.se

Stikkord: facebook, Tips