Gears of War til Windows 10 har ikke hatt en helt perfekt lansering.
Gears of War til Windows 10 har ikke hatt en helt perfekt lansering.

Annonse


Gears of War-problemene i kø på Windows 10

Gears of War Ultimate Edition til Windows 10 ble lansert i går. Det gikk ikke helt etter planen.

Nedlastingsproblemer
For Microsoft har bestemt seg for å holde sine nye toppspill innenfor Windows Store-muren.

Problemet er at de ikke har like mange års erfaring som Valve i å digital-distribuere spill (vi som har vært med en stund, husker hvor forferdelig ustabilt Steam var en god stund etter lanseringen i 2003), derfor gikk det også fryktelig tregt for mange som prøvde å laste ned i går.

Har du AMD-kort? Les dette
Vi hadde selvsagt håpet at nedlastingsproblemene var de eneste, men den gang ei. Det varsles at brukere med AMD Radeon R9 Fury X, R9 Fury og R9 Nano opplever langt dårligere ytelse enn Radeon R9 390X.

Annonse


Det skal hjelpe å skru av «Ambient Occlusion», men å gjøre dette hjelper kun mot grafikkfeilene som også finnes, og ikke for å heve ytelsen.

Har du G-Sync skjerm?
Som om ikke det var nok har spillere med G-Sync-skjerm en tung tid i vente med dette spillet (rekker opp en hånd). Aktiverer du Nvidias fine skjermteknologi som gjør at spillene flyter mye bedre på støttede skjermer, får man mye dårligere ytelse.

Har du en bærbar med Nvidia-GPU? Da må du aktivere Nvidia-kortet manuelt før du starter spillet, om ikke vil det innebygde Intel-skjermkortet prøve å dra dette rundt, og da snakker vi dårlig ytelse.

Har du fortsatt problemer med å laste ned og/eller spille Gears of War til tiern, last ned denne oppdateringen som kom i går til OS-et. Den er viktig om du ikke beta-tester.

 

Kilder:
Gears of War forum
Sweclockers

Annonse