Samsung viste stolt frem de nye Galaxy S7-enhetene på MWC 2016.

Annonse


Dette er det beste fra MWC 2016

Tradisjon tro gikk Mobile World Congress av stabelen i Barcelona forrige uke. Vi har samlet høydepunktene.

Samsung Galaxy S7
Det er vanskelig å unngå Galaxy S7 når man skal oppsummere MWC 2016. Hele opplevelsen var spesielt, helt fra presentasjonsstart der samtlige i salen satt med Gear VR-hodesett.

Samsung Galaxy S7 er et meget spennende produkt, og mye tyder på at selskapet satser stort på virtuell virkelighet på mobiltelefoner.

https://www.youtube.com/watch?v=cyohHyQl-kc

Annonse


Les alt om Samsung Galaxy S7 her.

HP Elite x3
En annen godbit fra MWC var det HP som stod for. HP Elite x3 er «mobilen som vil være laptopen din». Mobilen er en kraftpakke og uten tvil den heftigste Windows 10-mobilen som er annonsert så langt.

x3 Elite kan skilte med Snapdragon 820, en 5,96-tommers AMOLED-skjerm med 2560 x 1440 piksler og 64 GB lagringsplass.

Mest interessant er kanskje den spesielle Continuum-dokken i form av en bærbar PC. Mobile Extender ligner på en bærbar PC med skjerm og tastatur som drives helt og holdent av en Windows 10-mobil.

https://youtu.be/Ty88EHJuLpk

Les mer om HP Elite x3 her.

LG G5
Også LG var aktive under årets MWC-messe i Barcelona og fikk mye omtale for den meget spennende LG G5.

«Med sin nye modulære design så går LG langt i å gjenoppfinne smarttelefonen, og tar et langt steg utenfor egen komfortsone. Dette vinner de på», skrev vi kort tid etter selskapets presentasjon.

LG G5 har forskjellige moduler som kan kobles til enheten. For eksempel LG CAM Plus: en allsidig kameramodul som du kobler til via den modulære porten sammen med batteriet.

Les mer om LG G5 her.

Oppo SuperVOOC
Det er ikke bare mobiltelefoner som blir vist frem på MWC, vi får også se masser av kommende mobilteknologi. Selskapet Oppo viste frem en helt ny hurtiglader som til og med overgår Qualcomms QuickCharge 3.0.

SuperVOOC skal kunne lade etter batteri på 2500 mAh fra 0 til 100 prosent på imponerende 15 minutter. Til sammenligning klarer QuickCharge 3.0 0–80 prosent på 35 minutter.

Les mer om Oppo SuperVOOC her.

Huawei MateBook
Vi runder av Mobile World Congress 2016 med en hybrid-PC fra Huawei. MateBook er en virkelig imponerende PC og forhåndsrapporter tilsier at Microsoft med Surface og Apple med iPad Pro kan vente seg stor konkurranse på dette markedet i tiden fremover.

Huawei MateBook er definitivt et produkt vi kommer til å følge tett utover våren.

https://www.youtube.com/watch?v=IJKXCEXByp8

Les mer om Huawei Matebook her.

Her finner du samtlige av våre saker fra MWC 2016.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse