Du kan glemme et nytt GTA med det første, men Rockstar tar uansett turen til E3 2016.

Annonse


Grand Theft Auto-utgiveren med store planer for E3

Det er fortsatt i underkant av fire måneder til årets virkelig store spillmesse, E3, går av stabelen.

Bioshock, Borderlands og Red Dead
Nå har Take-Two Interactive gått ut og bekreftet at de kommer til å ha en stor tilstedeværelse under årets E3. Take-Two eier både 2K Games og Rockstar Games, så det er lov å håpe på noen skikkelige godbiter.

Fra før vet vi at Take-two skal lansere Battleborn, Mafia III og Civilization Revolution Plus 2 i år, og førstnevnte lanseres allerede i mai, én måned før messen.

Det nye Civilization-spillet lanseres til PS Vita i det andre kvartalet av 2016.

Annonse


Flere spill
Vi vet også at Gearbox jobber med et nytt Borderlands, men det er usikkert om det er snakk om en treer eller et nytt sidekapittel.

I tillegg ryktes det sterkt om en «Bioshock Collection» med Bioshock 1,2 og Infinite i samlepakken. På høsten i fjor bekreftet 2K Games at de jobber med et nytt Bioshock, men det er lite sannsynlig at det lanseres denne høsten.

Les mer: – Ja, det kommer et nytt BioShock.

Til slutt har vi Rockstar som står bak spillsuksesser som Grand Theft Auto og Red Dead Redemption. Vi kommer definitivt ikke til å se et nytt spill i GTA-serien med det første, men vi skal ikke se bort ifra at Rockstar lanserer et nytt kapittel i Red Dead Redemption-serien. Det første ble lansert i mai 2010.

E3 går av stabelen 14.–16. juni og ITavisen vil selvsagt være tilstede på messen.

 

Kilde:
Gamespot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse