Mighty Audio er like fleksibel som iPod shuffle.

Annonse


Dette er en moderne iPod shuffle med Spotify

iPod shuffle var en enkel og genial musikkspiller da den ble lansert på markedet i 2005.

Spotifys shuffle
Uten skjerm og med en liten størrelse, var det en perfekt kompanjong til treningene. Nå har det seg slik at musikkstrømmingen har tatt over markedet, og shuffle, uten strømmestøtte, har blitt utdatert, vil noen si.

Kickstarter-prosjektet Mighty Audio håper å løse dette problemet med den første Spotify-spilleren som ikke er avhengig av mobilen.

Mighty er, som iPod shuffle, liten, lett og kan enkelt festes på et klesplagg. Anthony Pu, mannen bak prosjektet, markedsfører Spotify-spilleren mot de treningsglade og de som ikke ønsker å ha med smarttelefonen på trening.

Annonse


Bluetooth-støtte
Man synkroniserer musikken via en egen app, tilgjengelig for Android og iOS. Lagringsplassen er på 2 GB noe som, ifølge prosjektet, gir plass til inntil 48 timer med musikk.

I tillegg til standard hodetelefonutgang, er det også støtte for bluetooth. Batteritiden skal være på fem timer med musikkspilling, som bør holde til et par treninger.

Mighty Audio koster fra 70 dollar, drøyt 600 kroner, og Pu håper å starte de første leveringene i november. Så langt har kampanjen samlet inn 65 838 dollar, drøyt 566 000 kroner, mot et mål på 250 000 dollar, rundt 2,1 millioner kroner.

https://www.youtube.com/watch?v=p4EqxKy9r0w

 

Kilde:
Kickstarter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse