Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Leap Motions nye Orion-programvare kan lastes ned nå, og støtter eldre Leap Motion-maskinvare. (Ill.: Leap Motion/YouTube)

Med Leap Motion «Orion» forsvinner man inn i VR-verdenen

Nå har denne teknologien virkelig vokst.

Du husker kanskje Leap Motion? Vi testet det første produktet deres, men måtte konkludere med at det ikke var det helt store den gang, selv om teknologien var fremtids-kul.

Fingertracking i VR-verdenen
Spol frem fra 2013 og VR er her for fullt. Det har selvsagt Leap Motion fått med seg for lengst, derfor er nå fokuset å implementere teknologien i headset.

Razers OSVR-headet har allerede implementert hånd-tracking-teknologien til Leap Motion, men siden Razer ikke akkurat er stor i dette feltet, håper Leap Motion at flere produsenter skal ta i bruk den videreutviklede teknologien.

Mobil-moro
Orion er navnet på Leap Motions nye hånd-tracking-programvare «som er bygget opp fra grunnen opp for VR».

Hånd-gester i løse lufta skal fungere mye bedre med Orion på plass. «Orion er mye, mye bedre til å registrere håndbevegelser», hevder selskapet.

«Segmentet som mest sannsynlig kommer til å ta i bruk dette er mobiler med VR», forklarer Leap Motions Michael Buckwalt. Selskapet avslører at de allerede er dypt inne i forhandler med mobil-OEMs om å inkludere den nye Orion-maskinvaren. Faktisk kommer de første produktene senere i år.

Har du eldre Leap Motion-maskinvare liggende har selskapet gode nyheter til deg. Du kan laste ned den nye programvaren fra nettsidene deres allerede nå.

Kilder:
Engadget
Leap Motion

Stikkord: AR, leapmotion, vr