Leap Motions nye Orion-programvare kan lastes ned nå, og støtter eldre Leap Motion-maskinvare.
Leap Motions nye Orion-programvare kan lastes ned nå, og støtter eldre Leap Motion-maskinvare.

Annonse


Med Leap Motion «Orion» forsvinner man inn i VR-verdenen

Du husker kanskje Leap Motion? Vi testet det første produktet deres, men måtte konkludere med at det ikke var det helt store den gang, selv om teknologien var fremtids-kul.

Fingertracking i VR-verdenen
Spol frem fra 2013 og VR er her for fullt. Det har selvsagt Leap Motion fått med seg for lengst, derfor er nå fokuset å implementere teknologien i headset.

Razers OSVR-headet har allerede implementert hånd-tracking-teknologien til Leap Motion, men siden Razer ikke akkurat er stor i dette feltet, håper Leap Motion at flere produsenter skal ta i bruk den videreutviklede teknologien.

Mobil-moro
Orion er navnet på Leap Motions nye hånd-tracking-programvare «som er bygget opp fra grunnen opp for VR».

Annonse


Hånd-gester i løse lufta skal fungere mye bedre med Orion på plass. «Orion er mye, mye bedre til å registrere håndbevegelser», hevder selskapet.

«Segmentet som mest sannsynlig kommer til å ta i bruk dette er mobiler med VR», forklarer Leap Motions Michael Buckwalt. Selskapet avslører at de allerede er dypt inne i forhandler med mobil-OEMs om å inkludere den nye Orion-maskinvaren. Faktisk kommer de første produktene senere i år.

Har du eldre Leap Motion-maskinvare liggende har selskapet gode nyheter til deg. Du kan laste ned den nye programvaren fra nettsidene deres allerede nå.

Kilder:
Engadget
Leap Motion

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse