Hitman Beta
Hitman Beta

Annonse


Dette spillet sliter Playstation 4 med

Spillstudioet IO Interactive gir nytt liv til Hitman serien på PS4, Xbox One og PC.

Større, mer
Med de største brettene i noe Hitman spill så langt så gir IO Interactive hele serien en omstart. Med dynamisk lyssetting og hundrevis av NPC’er sikter de høyt. IO Interactive hevder ta de nå klarer å simulere 300 karakterer på en gang, mot den forrige grensen på 40-50 i Hitman Absolution.

Tungt PS4
Basert på tilbakemeldinger fra PS4 beta testen så er det klart at simulerte karakterer i et så stort omfang krever sitt av hardware også. I videoen fra en test av betaen kan vi se at frameraten faller ned til 20-25 hver gang man er i et område med mange AI karakterer.

Hvordan det ser ut på PC og Xbox One vet vi ikke enda, men det kommer også en beta til PC om ca en uke som kan gi oss en indikasjon.

Annonse


Forordet
Kort fortalt så fungerer betaen som en prolog til det endelige spillet. Du blir satt løs på et cruise skip og deretter en militærbase og får mulighet til å bruke alle våpen og verktøy tilgjengelig i spillet.

Slippes litt etter litt
Selv om spillet slippes 11. mars til PC, PS4 og Xbox One så er det lagt opp til en episode-struktur. Det vil si at episoder vil bli sluppet i månedene etter lanseringen også.

Se video av beta med framerate test til PS4 her:

Kilde:
EuroGamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse