Steve Ballmer. Her sammen med tidligere Nokia-sjef Steven Elop.

Annonse


Steve Ballmer: – Microsoft trenger en klar mobilstrategi

Steve Ballmer er ikke kjent for å være beskjeden i sine uttalelser og han har tidligere kritisert Microsoft for selskapets app-fokus.

Trenger en klar strategi
Nå er den tidligere Microsoft-sjefen frempå med nye kommentarer vedrørende selskapets mobilsatsing. Under et intervju med Business Insider oppfordrer Ballmer sin tidligere arbeidsgiver om å stake ut en klar retning i mobilmarkedet.

– Hvis man skal være mobil først, sky først må man ha en klar oppfatning om hva man gjør med mobile enheter, forteller den nåværende Los Angeles Clippers-sjefen.

Les også: Ballmer har ikke troen på Windows 10.

Annonse


– Er på vei
Han fortsetter med å fortelle at han hadde valgt en sti for Microsoft og at de fortsatt på den etter han hadde forlatt selskapet da de kjøpte Nokia.

– Satya (Nadella) har definitivt endret dette. Han trenger å ha en klar strategi fremover, men jeg er sikker på at han klarer det, forteller Ballmer.

Les også: Nadella synes Ballmers Android-utspill er like tullete som oss – heldigvis.

Større tro
Dog har han bedre ting å si om andre Microsoft-avdelinger:

– Hvis du ser på overgangen til Office 365 som startet mens jeg var der. Jeg er veldig fornøyd med det og jeg føler at selskapet gjør en glimrende jobb, sier den tidligere Microsoft-sjefen.

Og legger til:

– Jeg føler at arbeidet med Surface, med HoloLens, med Xbox, det er essensielt for fremtiden til selskapet, avslutter Ballmer.

 

Kilder:
Business Insider,
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse