Apple-sjef Tim Cook mener det er tull at selskapet er avhengig av iPhone for å gå i overskudd.

Annonse


Tim Cook: – Vi er ikke avhengige av iPhone

Forrige uke annonserte Apple kvartalsrapporten for de siste tre månedene i fjor.

Bekymret
I tillegg til å vise frem et rekordresultat, ble det også avslørt at etter åtte år på rad med solid økning, har iPhone-salget stagnert.

Dette skal tydeligvis ha bekymret flere av de ansatte, iPhone står for 68 prosent av omsetningen til Apple, og under et møte skal toppsjef Tim Cook prøvd å dempe bekymringene, skriver velinformerte 9to5Mac.

Microsoft-liknende fokus?
Cook skal ha fortalt de ansatte at iPhone fortsatt har tiår med vekst foran seg og omtalte den som «den beste businessen for fremtiden», med å understreke langtidsstrategien for utviklingsmarkeder som Kina og India.

Annonse


I tillegg hintet Apple-sjefen til at selskapet muligens vil bringe flere av deres tjenester over til andre plattformer – slik Microsoft har gjør med sine.

Apple Music og iTunes er en av få Apple-applikasjoner som er tilgjengelig på andre plattformer enn iOS og OS X. Cook skal ha fortalt de fremmøte at de bruker Apple Music til Android for å se om de vil levere apper til flere plattformer elle rikke.

 

Kilder:
9to5Mac,
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse