Siste ord er ikke sagt i patentstriden mellom Apple og Samsung.

Annonse


– Det er ikke noe poeng å høre på Samsung

Den årelange patentsaken mellom Apple og Samsung så ut til å gå mot slutten da sistnevnte sa seg villig til å betale en bot på over 500 millioner dollar i starten av desember.

Argumenterer
Senere samme måned anket Samsung dommen til Høyesterett med det grunnlag at juryen ikke forstår patentloven.

De to selskapene jobber nå med å legge frem argumenter for at Høyesterett skal ta opp, eventuelt avfeie, saken. Apple leverte sine argumenter i går og de skal ha forklart Høyesterett at det ikke er noen vits å høre Samsungs anke.

Les også: Samsung nekter å tape patentsaken mot Apple.

Annonse


Siste ord er ikke sagt
Apple skal ha skrevet at metodene for skadeserstatning ved designpatentdommer er avgjort og er ikke verdig en opptakelse i landets øverste domstol.

«Samsung har hatt sin dag i retten – faktisk mange dager – og juryen, som er godt instruert, var riktig i sin avgjørelse da de fant Samsung skyldig i å kopiere Apples design og skal betale erstatningen loven uttrykkelig autoriserer», står det i argumentene fra Apple.

Samsung skal ha svart med at hvis rettspraksisen i denne saken får stå, vil det ødelegge for videre innovasjon, konkurransen vil bli kvelt og opportunistiske søksmål vil ha en negativ effekt over hele USA.

Det er usikkert når amerikanske Høyesterett vil ta en avgjørelse.

Les også: Samsung kan måtte betale over 4 milliarder til Apple.

 

Kilde:
Re/code

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse