Battalion 1944 er for deg som savner skytespill satt til andre verdenskrig.

Annonse


Savner du skytespill satt til andre verdenskrig?

Trendene i nyere førsteperson skytespill viser at det er futuriske settinger og nåtiden som gjelder.

Andre verdenskrig
Call of Duty-serien har ikke hatt et gammelt tema på flere år, Battlefield-serien likeså og andre populære skytespill som Halo, Crysis og Star Wars Battlefront er alle satt frem i tid.

Den britiske spillutvikleren Bulkhead Interactive savner følelsen av «de klassiske flerspillerskyterne» og ønsker å gjenskape den ved å bruke «den mest avanserte teknologien i industrien».

Enkelt og greit
Battalion 1944 kjører på Unreal Enigne og utviklerne skriver at fokuset ligger på kvalifikasjonene til spillere og ikke oppgraderinger og futuristiske rustninger.

Annonse


Les flere spillnyheter her.

I Battalion 1944 kjemper spillerne mot hverandre på ekte steder som Carentan og Bastogne, og på utstyrslisten finner vi våpen som Kar98, M1 Garand og Thomspon.

Utviklerne forteller at spillet vil kjøre på dedikerte servere og at de vil implementere et antijukssystem som å gjøre det så rettferdig som mulig.

Kickstarter
Battalion 1944 er for øyeblikket på Kickstarter der Bulkhead håper å samle inn 100 000 pund, drøyt 1,2 millioner kroner, i løpet av kampanjen. Når dette går i trykken har de samlet inn underkant av 49 000 pund, nesten 620 000 kroner, med 28 dager igjen.

Hvis utviklerne lykkes med kampanjen, blir Battalion 1944 lansert til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

 

Kilder:
Gamespot,
Kickstarter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse