Office 365 gjør det lettere for mindre bedrifter å bytte.
Office 365 gjør det lettere for mindre bedrifter å bytte.

Annonse


Gjør det lettere for bedrifter å bytte til Office 365

Office 365 har over de siste årene hatt en eventyrlig vekst. Etterhvert som Office 365 har fått flere til å flytte sine tjenester ut i skyen har de også gradvis tilpasset lisensieringsmodellen sin for å gjøre det mer attraktivt å bytte.

Bedre support
For å møte den økende etterspørselen i markedet, og for å tilpasse produktet til stadig mindre bedrifter så har Microsoft fra og med i går endret sine betingelser for bruk av Microsoft FastTrack.

Så om du er en kunde med 50 til 149 lisenser på enten Office 365 Enterprise eller hvilken som helst av de andre betalingsplanene så kan du nå bruke FastTrack.

Microsoft FastTrack
FastTrack er Microsoft sin kundesørvisplattform, og har til nå kun vært åpen for bedrifter som har hatt 150 lisenser eller fler. Hovedfokus til FastTrack er å tilby ressurser i form av dokumentasjon og dedikerte teknikere som skal bistå kunder med å implementere Office 365 og lette overgangen for brukerene.

Annonse


Fortsatt in-house løsninger som gjelder
Gartner har nylig gitt ut en rapport som tar for seg skytjenester innen e-post og gruppeløsninger. I rapporten sammenligner de Office 365 og Google Apps.

Markedspenetrasjon for Office 365 og Google Apps
Markedspenetrasjon for Office 365 og Google Apps

Selv om rapporten viser at 87 prosent fortsatt har en eller annen form for onsite-infrastruktur for å understøtte disse funksjonene så leder Microsoft klart med sin Office 365 løsning. Om man går noe dypere ned i materien i rapporten så ser man også at Microsoft leder klart innen alle bransjer og størrelse på selskaper.

Kilde:
NeoWin
Gartner Rapport

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse