Surface Book hadde fått nesten full pott av oss hadde ikke batteriet vært så svakt.
Surface Book hadde fått nesten full pott av oss hadde ikke batteriet vært så svakt.

Annonse


– Vi jobber fortsatt med en løsning

Problemet med lading og strømbruk på Surface serien har vært et hett tema på nettet i det siste. Først innrømmet Microsoft at det var et problem med strømstyringen på ny hardware, og lovte at en fiks var underveis.

Les også «Derfor leverte jeg tilbake min Surface Book»

Vi jobber på spreng
I et nyere innlegg på Surface Support siden så sier Microsoft at de fortsatt jobber på en løsning for dette problemet.

— Vårt team av ingeniører publiserte igår noen oppdateringer for Surface Book og Surface Pro 4. Disse oppdateringene gir forbedringer til lading og termisk tilpassning, wifi og bluetooth ytelse og tilkobling / frakobling på Surface Book. Vi vet at flere av dere fortsatt opplever disse problemene, inkludert problemer relatert til strømstyring og vi jobber med å adressere disse så snart som mulig. Vi publiserer nye oppdateringer så snart de er klare, skriver Microsoft på Surface Support.

Annonse


Litt skuffende
Som vi også har skrevet om tidligere så ser problemet ut til å treffe brukere ulikt, og det begynner å haste for Microsoft å få ut en oppdatering som fikser dette problemet. Surface Book og Surface 4 har vært ute på markedet lenge nå og tatt prisen i betraktning er det nok mange sinte og skuffede brukere der ute.

Kilde:
WinBeta

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse