Svært misfornøyd kunde holder Dell-tekniker fanget i hjemme sitt.
Svært misfornøyd kunde holder Dell-tekniker fanget i hjemme sitt.

Annonse


Dell-tekniker holdt fanget av misfornøyd kunde

Politiet i Arlington County, Virginia melder om at Joseph “Joe” Nestor Mondello ble arrestert i forrige måned etter at han angivelig skal ha holdt en tekniker fra Dell fanget i hjemmet sitt.

Når teknikeren skulle forlate huset for å hente en del han trengte for å fikse mannens maskin så skal Mondello ha holdt han tilbake ved å peke en pistol på han og true med å drepe han.

Eskalerte fort
Den 50 år gamle Mondello ble «dyttet over kanten», i følge Arlington politiet når teknikeren forsøkte å forlate huset. Etter å ha hentet det som ble beskrevet som en pistol skal han ha truet med at teknikeren ikke fikk forlate huset før maskinen var fikset.

Han skal så ha gått frem og tilbake i rommet mens han sa at han skulle drepe teknikeren, sakte.

Annonse


Reddet av kona
Situasjonen eskalerte fort, og når kona til Mondello hørte mannens trusler gikk hun inn og stilte seg mellom teknikeren og mannen sin. Dette gav teknikeren en mulighet til å stikke av, når han var kommet seg klar av huset ringte han til kontoret og deretter nødsentralen.

SWAT ble sendt ut og utførte husransakelse og arresterte Mondello kort tid etter. Pistolen viste seg senere å være et replika.

Kilde:
Sophos

 

Annonse