Apple er nødt til å ha eksklusivt innhold til sin strømmetjeneste som ventes i høst.
Apple er nødt til å ha eksklusivt innhold til sin strømmetjeneste som ventes i høst.

Annonse


– Nå skal Apple lage TV-serier

Skal vi tro The Street er Apple i samtaler med Hollywood-studioer for å skape eget innhold til sin kommende strømme-tjeneste.

Ryktet blusser opp igjen etter at vi meldte det samme i september. Det har også blitt ryktet at Apple kan komme til å kjøpe Warner Bros. som blant annet eier HBO

Å strømme er ikke nok
Apple tar dermed trolig opp kampen mot Netflix, HBO og Amazon, for det er ikke nok bare å ha sin egen strømmetjeneste i disse dager – man må også kunne tilby eksklusivt innhold konkurrentene ikke er i besittelse av.

Det har vært snakk om en Apple-strømmetjeneste i lang tid, men selskapet har ikke klart kommet til enighet med underholdningsbransjen noe som har medført at det eneste de tilbyr på Apple TV er direktekjøp av sesonger eller filmer, og ikke en abbonementstjeneste.

Annonse


Les også vår test av Apple TV 4.

Gjør seg klare til to stor-lanseringer
Ifølge ryktene skal Apple avduke strømmetjenesten samtidig som de viser frem iPhone 7 for første gang, tradisjonen tro i september:

«Cupertino-selskapet iverksatte samtaler med Hollywoods kreative samfunn sent i fjor, men har enda ikke signert noe. Planen er å ha avtaler klare slik at Apple kan avsløre sitt eksklusive innhold i september, samtidig som de forventes at de viser frem iPhone 7,» melder The Street.

 

Kilde:
The Street

Annonse