Nå har de avslørt iPad Air 3-lanseringen

iPad Pro 9,7 tommer er på vei.

Ifølge kilder 9to5Mac har vært i kontakt med, skal Apple annonsere en ny iPad sammen med iPhone «5se» i midten av mars.

Oppdatert 15.50:

Ifølge Digitimes, kjent for sitt frynsede rykte, lanseres iPad Air 3 med 4K-skjerm, 4 GB minne og med forbedret batteritid. Digitimes skriver som vanlig at det er snakk om en anonym kilde fra en av leverandørene, så man bør ta ryktene med en klype salt.

Annonse

iPad Air 3
Det er snakk om en iPad Air-modell, og det vil være den første oppdateringen til 9,7-tommeren siden oktober 2014. I fjor høst ble iPad mini-serien oppdatert, i tillegg ble det sluppet en helt ny Pro-modell, men nå skal det være Air-serien som får en etterlengtet oppgradering.

Ifølge ubekreftede rykter vil kommende iPad Air 3 ha LED-blits på baksiden for å ta bedre bilder under dårlige lysforhold, samtidig kan nettbrettet få firedoblede høyttalere, slik Pro har, for bedre lydopplevelse.

Les også: Nå vet vi alt om Apples nye iPhone.

Flere nyheter
9to5Mac har også fått vite at Apple planlegger å annonsere den firetommers iPhone-modellen, «5se», og en nye Apple Watch-modeller.

Apple-bloggen skriver at 5se får A9 og M9-brikker, NFC og er selvsagt utstyrt med Bluetooth 4.2, VoLTE og ac WiFi-brikkene fra iPhone 6s.

Les også: Nye iPhone blir trolig mye kjappere enn vi trodde.

 

Kilder:
9to5Mac,
9to5Mac 2

Annonse
Annonse