Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Oppdatert: Twitter er nede for telling flere steder i verden

Idag har twitter vært utilgjengelig i over en time

(Oppdatert 13:12) Twitter er altså nede for telling, globalt. Og den tellingen er nå oppe i over 3 timer.

Trøbbel i tårnet
Brukere verden over blir møtt med en feilmelding og en lovnad om at de jobber med å fikse problemet.

Teknisk feilmelding fra twitter.
Teknisk feilmelding fra twitter.

På sin Tumblr statusside opplyser twitter om at de er klar over problemet og jobber med en fiks, men i skrivende stund er problemet fortsatt vedvarende. Kartet på Downdetector.co.uk viser at problemet er konsentrert i Europa i tillegg til Asia og Nord Amerika.

Twitter har problemer i Europa og resten av verden.
Twitter har problemer i Europa og resten av verden.

Så langt er det ingen informasjon fra Twitter på hva som forårsaker problemet, men vi følger saken og kommer tilbake med mer informasjon når den foreligger fra Twitter eller andre kilder.

Oppdatering 13:12
Feilen gjelder ikke alle brukere, hele tiden, men klokken 13:12 er problemet fortsatt vedvarende. Downdetector sitt kart viser nå en stor forbedring fra tidligere idag, men undertegnede har fortsatt ikke tilgang til Twitter. I skrivende stund kan vi se twitter streamen vår via Tweetdeck. Men altså ikke legge ut nye meldinger eller nå tjenesten via https://www.twitter.com.

Twitter ser ut til å være på vei til å fikse problemet idag.
Twitter ser ut til å være på vei til å fikse problemet idag.

Siste oppdatering 13:45
Tjenesten er nå tilgjengelig igjen, og det ser ut til å gjelde for de fleste brukere. Noen grunn til at tjensten var utilgjengelig for veldig mange av sin brukere i 4 timer idag er fortsatt uklar.

Det er fortsatt noen problemer med tjenesten, blant annet kan man ikke legge ut nye innlegg via tweetdeck. Test av flere profiler viser at det er forskjellige problemer. Blant annet kunne vi ikke se varsler på en av profilene, mens andre kunne ikke skrive innlegg.

Kilde:
Twitter på Tumblr
Downdetector
Dev Twitter

Stikkord: twitter