Dette er flysetenes eBay

Med denne appen kan du tjene penger på flysetet ditt.

Etter at smarttelefonene fikk et inntog i hjemme verden rundt, har det flommet over av apper av ymse kvalitet og innhold.

Oppdatert 15.1 klokken 9:15:

«I Norwegian er vi positive til all nyskaping som gjør flyreisen enklere for kundene.  Men vi klarer ikke helt å se hvorfor det skal lønne seg å kjøpe sete gjennom denne appen i stedet for hos oss. Det måtte i så fall være hvis flyet er stappfullt», Norwegian i en e-post til ITavisen.

Annonse

Kjøp og selg
Appen Seateroo er muligens litt utenom det vanlige, gjennom appen kan flypassasjerer nemlig kjøpe og selge flysetet sitt.

Har du reservert et sete med god benplass, eller føler du har et godt sete du kan tjene litt penger på, logger du på appen og legger ut setet ditt for salg. Personer som ikke er fornøyde med sine reservasjoner kan legge ut ønsker under «Seats Wanted»-fanen.

Tjen penger
Prisene starter på 5 dollar, 44 kroner, og Seateroo skal ha 15 prosent av hver transaksjon. Selskapet har ingen tilknytting til flyselskapene, og for øyeblikket er tjenesten kun tilgjengelig i USA og ved bruk av kredittkort.

Selskapet planlegger også å implementere støtte for Apple Pay og PayPal.

 

Kilde:
The Next Web

Annonse
Annonse