Playstation brukere til topps i ny rapport

Pornhub sin year in review rapport for 2015 er ute.
Pornhub sin year in review rapport for 2015 er ute.

Hvert år kommer Pornhub ut med en svært detaljert rapport over året som var. I rapporten legger de frem tall på alt fra søkeord, til demografi, hvilke enheter som brukes og hvilke OS disse kjører. Kort sagt alt du kan tenke deg å ville vite om deres besøkende og dems vaner.

Lang vei fra Sega Mega Drive
Mye har forandret seg fra Sega Mega Drive dagene, og konsoller brukes ikke lenger bare til spill. De brukes som tallknusere i store klynger, de jailbreakes og det installeres andre OS’er på de. Vi bruker de som PC’er, mediesenter og servere. Vi har til og med brukt de i svært viktig forskning gjennom Folding At Home (FAH), som brukte regnekraften til passive konsoller for å folde proteiner, kjøre komplekse analyser på medisiner og så videre.

– En enkelt Playstation 3 yter som en klynge på 30 PCer til prisen av en, uttalte gruppen som brukte en Playstation 3 til å utføre MD5 bruteforce angrep på noen få timer.

Annonse

Hårda bud
Så hva slags spennede greier har vi brukt konsollene til i 2015? I følge Pornhub så besøkes deres sider oftere og oftere fra konsoller. Nesten 50 prosent av «konsollbesøkene» besøkene til siden er gjort fra Playstation konsoller, hakk i hel følger Xbox med ca 40 prosent. De resterende ti prosentene fylles opp av Wii, Vita og (trommesolo) Nintendo 3DS.

Pornhub Year in Review for konsoller.
Pornhub Year in Review for konsoller. Ill: Pornhub

Avslutningsvis må vi få lov til å presisere at Playstation solgt langt flere konsoller enn Xbox i 2015, men som GameSpot sier i sin oppsummering av saken; kanskje Xbox brukere er for opptatt med å spille?

Kilde:
GameSpot
Pornhub
Wikipedia

Annonse
Annonse