Nå har Microsoft avslørt PC-datoen for Tomb Raider

Om drøyt tre uker lanseres Rise of the Tomb Raider til PC.

Selv om Microsoft annonserte at Rise of the Tomb Raider var eksklusivt til Xbox, kom det raskt frem at det var snakk om en tidseksklusiv avtale.

Januar-lansering
Mens Xbox 360- og One-eiere allerede har kunne fulgt Lara Croft på nye eventyr, må PlayStation 4-eiere vente helt til høsten senere i år.

PC-eierne derimot, trenger ikke å vente lenge. Microsoft Studios har nå bekreftet at Rise of the Tomb Raider lanseres til PC via Steam, Windows Store og andre forhandlere 28. januar.

Annonse

Microsoft skriver at spillet lanseres til Windows 10, så vi er usikre på om Windows 7- og 8-eiere vil kunne kjøpe og spille spillet for eksempel via Steam.

Les også: Nå kan du prøve spillet vi gav 10/10.

4K-støtte
«Crystal Dynamics har lagt til en bunke med fantastiske Windows 10-spesifikke funksjoner, blant annet støtte for 4K-oppløsning. Rise of the Tomb Raider er det første spillet noensinne som bruker den banebrytende VXAO-teknologien, utviklet i samarbeid med NVIDIA», skriver Microsoft i en pressemelding.

Vi testet Xbox One-versjonen i fjor høst, og vår anmelder omtalte spillet som «en realspillfest». Les hele anmeldelsen her.

Her kan du lese flere spillnyheter.

 

Kilde:
Xbox Wire

Annonse
Annonse