Rise of the Tomb Raider, ny slippdato for PC.
Rise of the Tomb Raider, ny slippdato for PC.

Annonse


Tomb Raider kommer til PC neste måned, men Uncharted 4 er utsatt til april

For Tomb Raider gjelder dette altså PC versjonen, Xbox-fans har kunnet glede seg over denne tittelen i over en måned. Fortsatt er en slippdato for Playstation ubekreftet og en mer presis slippdato for PC er dessverre ikke oppgitt på Steam sine sider, det står kun Januar 2016.

Tomb Raider eksklusivt for Xbox
Rise of the Tomb Raider kom i oktober i år, og var da tidsekslusiv for Xbox plattformen. Det ser nå ut til at tiden er løpt ut og at spillet kommer for PC i januar 2016. Eksakt dato vil nok fremkomme ganske snart siden vi allerede er inne årets siste uke. Det ser fortsatt ut som at spillet vil komme til PS4 i løpet av andre halvdel av 2016.

Se trailer for Rise of The TombRaider:

Slem bisk
I tillegg til å måtte vente langt ut i 2016 på Tomb Raider, må PS4 spillere belage seg på å vente også på Uncharted 4. Denne tittelen ble først utsatt ut 2015, så skulle den komme i mars neste år. Nå ser det ut til at Naughty Dog ser for seg å komme med spillet i april 2016, nærmere bestemt den 26. april.

Annonse


Det fjerde Uncharted spiller kommer til å være det siste med Nathan Drake i hovedrollen og følger historien den orginale trilogien, The Nathan Drake Collection, nylig utgitt til PS4.

– Etterhvert som vi nærmet oss endelige deadlines så innså vi at flere viktige nøkkelsekvenser i spillet trengte ekstra ressurser for å komme over mållinjen.

– Vi vet at dere har ventet lenge på Nathan Drake sitt siste kapitell, men vi ber om dere har litt tålmodighet til, sier skaperne av spillet til The Verge.

Se trailer for Uncharted 4:

Kilder:
The Verge
NeoWin

Annonse