Dette er Spotifys partymodus

Spotify har lansert festmodus.
Spotify har lansert festmodus.

Den nye funksjonen er nå tilgjengelig for iOS og Android.

Party
Den nye partymodusen til Spotify inneholder organiserte spillelister og brukeren har mulighet til å justere stemningen rett i appen. Strømmetjenesten har også samarbeidet med den amerikanske DJ-en Diplo om en 120 sanger lang spilleliste.

«Stemningsbryteren» kan brukes for å justere musikken basert på stemningen på festen, ifølge Spotify. De nye spillelistene skal også ha en sømløs overgang mellom sangene.

Annonse

– Erstatter Dj-en
Selv om spillelistene er laget av Spotify-ansatte, er det fremdeles mulig å fjerne, legge til og tilpasse spillelistene til sin egen smak.

Spotify håper at den nye partymodusen skal minske skillet mellom en vanlig spilleliste og en menneskestyrt en. Det er ikke akkurat rimelig å leie DJ.

Fra pressemeldingen:

  • La oss mikse. Få i gang festen med en av ekspert-spillelistene våre. Man kan blant annet velge mellom flere populære party-sjangre og en spesialmiks fra DJ og produsent Diplo.
  • Hør ut som en DJ. Med profesjonelt beat-tilpasset musikk mikses hver sang smooth sammen med den neste og gjør at musikken aldri stopper.
  • Sett stemningen. Du kan også matche stemningen på festen eller forsøke å endre den gjennom musikken du setter på, enten det er et hyggelige middagsselskap eller fest med dansing på bordet. I tillegg vil man enkelt kunne legge til, fjerne og flytte rundt på sanger uten å måtte avbryte musikken med nye Play Queue.

 

Kilde:
Spotify pressemelding

Annonse
Annonse