Det er ikke så lett å produsere nok 3D Touch-paneler - dette skal være årsaken til at det vil ta noe tid før iPad-serien får den trykkfølsomme berøringsteknologien.
Det er ikke så lett å produsere nok 3D Touch-paneler - dette skal være årsaken til at det vil ta noe tid før iPad-serien får den trykkfølsomme berøringsteknologien.

Har trolig avslørt noe kjipt om iPhone 7

KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo har mer rett enn de fleste når det gjelder Apple-rykter, selv om han ikke har like gode kilder som 9to5mac.

Du må vente en stund på iPad med 3D Touch
Denne gangen hevder han at iPad Air 3 kommer i første halvdel neste år, men dessverre uten 3D Touch, for de av dere som savner den trykkfølsomme på Apple-brettene.

Hva med en iPad Air 3 med Apple Pencil-støtte istedet?

Grunnen skal være produksjonsutfordringer relatert til den ferske panel-teknologien. Apple måtte gjøre de nye iPhone 6s og 6s Plus litt feitere for å få plass til det.

Mars eller juni?
I juni 2016 under WWDC er det heller ikke utenkelig at vi får høre om iOS 10 for første gang, kanskje samtidig med lanseringen av det oppgraderte 9,7″-nettbrettet.

Samtidig er det ryktet at ny maskinvare skal vises frem på en Apple-pressekonferanse i mars neste år. Vi får se, men vi har litt trua på mars, for: iPad.Air 2 ble butikklansert 22. oktober 2014. Det er jo en stund siden nå.

Neppe mer avansert 3D Touch neste år
Det er også ventet at iPhone 7 får mer eller mindre samme 3D Touch-teknologi som er å finne i de nåværende modellen – dette overrasker ikke: det er mer sannsynelig at Apple nå bruker tiden på å implenetere 3D Touch på nye måter i iOS 10.

At Apple kanskje kommer til å fjerne 3,5 mm-lydutgangen i iPhone 7 fikk nettet til å eksplodere i meninger sent forrige måned. Dette fordi mange ikke ønsker seg en tynnere mobil, men langt bedre batterilevetid.

 

Kilde:
MacRumors