– Dette er de syv beste fotoappene til iPhone

Dette er listen over de syv beste fotoappene til iPhone.
Dette er listen over de syv beste fotoappene til iPhone.

Utvalget av apper er noe av det viktigste med dagens smarttelefoner.

Fotografering
Fotografering med mobil starten i 2002 da Nokia 7650 ble lansert, men eksploderte med den originale iPhone i 2007.

Mashable har en laget liste over de 100 beste iPhone-appene noensinne, og utfra den har de laget en oversikt over de syv beste fotoappene.

Annonse

Disse er evaluert etter design, kulturell effekt og hvordan de ble tatt imot av brukerne.

Syv til fire
På syvende plass finner vi nylig lanserte Google Photos. Mashable skriver at det beste med Googles fotoapp er at den tilbyr ubegrenset skylagring for bilder og video, ypperlig søketeknologi og organisering av personer, arrangementer og objekter.

Les også: «Photos» er Googles beste produkt på flere år.

Pic Stitch innehar sjetteplassen. Dette er en app som gjør det mulig å sette sammen flere bilder til en kollasj. Mashable skriver at selv om Pic Stitch har blitt mer irrelevant etter at Instagram kom, er det en av de mest populære kollasj-appene.

Den femte beste fotoappen, ifølge Mashable, er VSCO. Appen har en rekke funksjoner som gjør at bildene ser ut som de tatt med film. I tillegg har den en mange redigeringsfunksjoner.

Hyperlapse innehar fjerdeplassen. Dette er en superenkel app for å lage tidsintervallvideoer. For å opprettholde en stabilisert video, bruker appen en algoritme-basert funksjon for å innhente data fra mobilens gyroskop.

Pallen
Nederst på pallen finner vi Camera+. Appen gjør det mulig å redigere bildene på alle mulige måter, blant annet med en rekke ulike filtre.

Nummer to er Hipstamatic. Ved begynnelsen av dette tiåret var Hipstamatic den mest populære appen, og mange mener at Instagram ikke hadde sett dagens lys uten denne appen, skriver Mashable.

Ikke uventet er det Instagram som topper listen til Mashable. Facebook kjøpte Instagram for én milliard dollar i 2012, og appen har nå over 400 millioner brukere.

 

Kilde:
Mashable

Annonse
Annonse