Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apple-fans er irriterte på selskapet fordi mange i mange år har ønsket seg bedre batteri, ikke tynnere mobiler - så kommer Apple altså med denne batteripakken. Hva synes du? (Ill.: Apple)

Apple-bloggere slakter iPhone-batteriet

– De vet batterilevetiden er dårlig, men vil kun tjene penger på det.

Apples første batteripakke til iPhone 6s slaktes av 9to5mac.

Stygg
Det er ikke vanskelig å innrømme at batteriklumpen neppe er Jony Ives elskovsbaby – vi tviler veldig på at dette er noe han har vært involvert i.

Mester-designeren er nok opptatt med langt viktigere ting, som syltynne iPhone 7 (det ryktes nemlig at de skal kutte ut 3,5 mm-utgangen for å kunne slanke deres viktigste produkt ytterligere – isåfall blir det neppe plass til flere mAh) og Apple Watch 2.

Det er akkurat det mange har klagd på en årrekke: vi vil ikke ha tynnere mobiler, vi vil ha lengre batterilevetid!

Reagerer nesten med vantro
Apple har aldri tronet på toppen med batterilevetid, men istedet for å gjøre noe med selve produktet, ønsker de å tjene penger på tilbehøret som selges for tusen kroner i Apples norske nettbutikk.

Det er dette 9to5mac nå reagerer på.

Jeremy Horwitz har skrevet en kommentar med tittelen «iPhone 6s-batteripakken avslører at Apple vet at batteriet er et problem – nå vil de tjene penger på det», mens Ben Lovejoy mener Apples tilnærming til design er schizofrent, og at batteripakken bare er en liten del av problemet.

Hva synes du? Er dette dråpen som får deg til å gi opp iPhone, eller skal du kjøpe denne til jul?

 

Kilder:
9to5mac
9to5mac

Stikkord: Apple, iphone