Lenker til Telegram i WhatsApp, kan ikke åpnes.
Lenker til Telegram i WhatsApp, kan ikke åpnes.

Annonse


WhatsApp lar ikke brukerne trykke på lenker til konkurrenten

Telegram har vokst kraftig det siste året og i mai rapporterte de om at det blir sendt to milliarder meldinger gjennom tjenesten hver eneste dag.

Sperres
Mye tyder på at WhatsApp og Facebook ikke er helt begeistret for konkurrenten sin, for brukere av førstnevnte rapporterer nå om at lenker til Telegram ikke er klikkbare i WhatsApp. Lenkene kan heller ikke kopieres og limes inn i en annen app.

Basert på Reddit-tråden gjelder ikke dette problemet, som både blokkerer brukernavn og lenker til individuelle meldinger, for samtlige brukere, men er konsistent for de brukerne det gjelder.

Les også: Disse to appene kan vi ikke lenger leve uten.

Annonse


Ikke første gang
The Verge skriver at Telegram har bekreftet at dette er tilfelle og skal ha skjedd da WhatsApp sendte ut en oppdatering tidligere i dag. Årsaken til at alle ikke ser Telegram-blokkeringen kan være fordi de ikke har oppdatert WhatsApp-appen.

Facebook har også tidligere fått kritikk for å ha blokkert lenker i meldingstjenestene sine. I 2010 blokkerte de lenker til The Pirate Bay, mens mer nylig blokkerte de alle omtaler av det sosiale nettverket Tsu.co, skriver The Verge.

– Typisk etter et medieoppslag kommer Facebook ut og skylder på deres intelligensfilter for problemet. Vi forventer at det samme skjer denne gangen også, uttaler en talsperson for Telegram til The Verge.

Vi oppdaterer saken så fort Facebook kommer med en uttalelse.

 

Kilder:
The Verge,
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse